2020. 12. 19. szombat
Viola
: 358 Ft   : 292 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk

Bemutatkozás

A Hírös Sport Nonprofit Kft. Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának kizárólagos tulajdonában álló nonprofit gazdasági társasága. Fő tevékenysége a városi sportlétesítmények fenntartása, üzemeltetése, a létesítményekhez kötődő sportesemények és rendezvények szervezése, koordinálása, valamint az e tevékenységekhez kapcsolódó eszköz- és alkalmazotti állomány biztosítása.

Teljes neve: Hírös Sport Szabadidő Létesítményeket Működtető és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság.

A Társaság üzemelteti az alábbi létesítményeket:

  • Kecskeméti Fürdő
  • Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark
  • Messzi István Sportcsarnok
  • Benkó Zoltán Szabadidőközpont, és a szabadidőközpontban található mobil jégpálya
  • Kecskeméti Atlétikai Centrum
  • Széktói Stadion
  • Mercedes-Benz Sport Akadémia
  • Bóbis Gyula Edzőcsarnok
  • Tourinform Iroda

A Társaság a Kecskeméti Sportlétesítményeket Működtető Kht. jogutódjaként jött létre 2008. augusztus 11-én. Egészen 2018-ig a Kecskeméti Sportiskola és a Mercedes-Benz Sport Akadémia is a Társasághoz tartozott, azonban 2018. július elsején ezek kiváltak és ettől a dátumtól Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. keretein belül működtek tovább. Ettől kezdve a Társaság fő profilja a létesítményüzemeltetés lett.

A Társaság életében mérföldkő volt a Kecskeméti Fürdő 2011. december 22-i nyitása, a régi városi uszodából átalakított, épp emiatt kuriózumnak számító Mercedes-Benz Sport Akadémia 2017. augusztus 29-i átadása, illetve a Kecskeméti Atlétikai Centrum elkészülte, melyet 2019. áprilisától a sportolók, júliustól pedig a lakosság is használatba vehetett. Büszkeségre adott okot, hogy 2018. május 11-én a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos minősítéssel díjazta a Kecskeméti Fürdőt, ami így hivatalosan is Magyarország fürdőinek élvonalába került.

A 2018-as év az ötcsillagos minősítés megszerzésén kívül is kiemelt jelentőségű volt a Társaság életében, hiszen a sportlétesítmények szinte mindegyikében komoly fejlesztések történtek, melyek 2019-ben is folytatódtak. A fejlesztések célja egyrészt a szolgáltatások színvonalának növelése, másrészt a stabil üzemeltetés biztosítása.

Az elmúlt években a létesítményekben szervezett rendezvények száma folyamatosan nőtt, melyek egy része a lakosság szabadidős és sport igényeit szolgálja ki, másik része pedig a sportegyesületek eseményeit foglalja magába. A legnagyobb rendezvények közé tartoznak a kézilabda, kosárlabda, futsal, és vízilabda válogatott mérkőzések, az úszó és uszonyosúszó nemzetközi versenyek és edzőtáborok, az Univer24 – Az úszás ünnepe rendezvény és a városi majális a szabadidőközpontban.

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük olvassa el és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Feliratkozás most
KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGTEKINTÉSE

Hírös Sport Intézmények