2022. augusztus 29. és szeptember 12. között kerül sor a Kecskeméti Fürdőben a kötelező éves karbantartási munkákra. Ezen idő alatt a fürdő zárva tart, vendégeink a szomszédos strandot használhatják.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a kötelező éves karbantartási munkák miatt 2022. augusztus 29-én hétfő reggeltől szeptember 12. hétfő reggelig a Kecskeméti Fürdő zárva tart. Tervezetten szeptember 12. hétfőtől a fürdő minden szolgáltatása ismét használható lesz. Amennyiben a karbantartási munkákkal kollégáink a tervezettnél korábban végeznek, a fürdő hamarabb újranyit. A zárvatartás alatt vendégeink a szomszédos szabadtéri Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkot, azaz a strandot használhatják majd, ahol az összes fürdőbe érvényes bérletet – kivéve a szauna bérletet – elfogadjuk. A strand a fürdővel megegyező nyitvatartási rend szerint, 6-21 óra között lesz látogatható.

Felhívjuk a szaunázók figyelmét arra, hogy a szaunavilág karbantartása a fürdő teljes leállása előtt már egy héttel, augusztus 22-én megkezdődik. Így a szaunavilág várhatóan három hétig nem lesz használható. Ezen időtartamnak megfelelően a szaunabérletek három héttel történő meghosszabbítására lehetőséget biztosítunk. A szaunabérletek meghosszabbítását a fürdő nyitvatartási idejében a jegypénztárban lehet jelezni október 31. hétfőig.

A fürdő leállása alatt az Aqua Étterem zavartalanul üzemel majd.

A karbantartási munkák vendégeink magas színvonalú kiszolgálása érdekében történnek. Együttműködésüket, türelmüket a karbantartás alatt köszönjük!