2019 után az idei évben ismét lesz városi majális Kecskeméten. A helyszín ezúttal is a Benkó Zoltán Szabadidőközpont Tó-Hotel felőli oldala, ahol 9-21 óra között minden kilátogató kedvére szórakozhat. Az idei év különlegessége, hogy három zenekar is fellép a majálison!

Az idei évben is a Benkó Zoltán Szabadidőközpont ad otthont Kecskeméten a városi majálisnak. A helyszín a 2019-es évhez hasonlóan a Tó-Hotel felőli terület, a bejárat a Tó-Hotel felőli kapunál és a Domb Beach bejáratánál lesz.

A majális hagyományosan a Kecskemét Táncegyüttes Tavaszköszöntő felvonulásával indul, 10 órakor a Főtéren a 0 kilométer kőtől. A néptáncosokkal és a Hegedűs Együttessel közösen bárki kisétálhat a szabadidőközpontba, ahol megközelítőleg 10.45 körül kerül sor a májusfa táncra.

Ezt követően 12.30-tól a Magyar Honvédség Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekar előadásában Gyep-Show és Térzene lesz látható és hallható, 13.30-tól pedig a TST Dance Studio fellépése következik.

Az idei év különlegessége, hogy három zenekari fellépés is lesz a délután során: elsőként a kecskeméti INverz együttes ad koncertet 15 órától, majd 17 órától a fiatal, de nagyon tehetséges, több Magyar Rádiós Toplistás dallal büszkélkedő szegedi Kultúrkör. A nap zárása és egyben egyik fénypontja 19 órától a szintén több slágerlistás dallal rendelkező pop rock bandának, a Dal 2021 egyik döntésének, a No Sugarnak a fellépése lesz.

Napközben bárki válogathat a vidámparkok sokszínű és izgalmas kínálatából, vagy a finomabbnál finomabb falatokból. A zenei aláfestést DJ SASA biztosítja. A kisebbek számára ezúttal is készülünk a Gyermek Zsibongóval, ahol az idei évben Cirkuszpark, kézműves foglalkozások, és gólyalábasok is várják a kilátogató családokat.

Akik pedig kicsit átmozgatnák magukat, bátran próbálják ki a sárkányhajózást a Hírös-Kecskemét Vízi Sportegyesület tagjaival.

A szabadidőközpont egész területére május 1-jén, vasárnap a belépés ingyenes.

PROGRAM:

9.00 Kapunyitás
10.00 Tavaszköszöntő felvonulás a Főtérről a szabadidőközpontba a KECSKEMÉT TÁNCEGYÜTTESSEL és a HEGEDŰS EGYÜTTESSEL 💃🕺🎻
10.50 Májusfa tánc 🌳🎊
12.30 GYEP-SHOW és TÉRZENE a MAGYAR HONVÉDSÉG előadásában 👮‍♂️🎺
13.30 TST DANCE STUDIO fellépése 🤩🏆
15.00 INVERZ koncert 👍🎤🎼
17.00 KULTÚRKÖR koncert 😎🎤🎼
19.00 NO SUGAR koncert 👩‍🎤🎤🎼

TOVÁBBI PROGRAMOK:
👉Zenél DJ SASA,
👉Májusváró Gyerek Zsibongó,
👉Kézműves foglalkozások,
👉Cirkuszpark,
👉Gólyalábasok,
👉Vidámpark,
👉Sárkányhajózás.

A legfrissebb információkért kövesse a kecskeméti majális Facebook eseményét!

Szeretettel várunk mindenkit!