Az Országos Gaming Expo-karaván 2022. március 20-án Kecskemétre érkezik! Hazánk legnagyobb gaming roadshowjának a Messzi István Sportcsarnok ad otthont jövő hét vasárnap 11 órától. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kiemelt érdeklődés övezi hazánk legnagyobb gaming roadshowját. Az Országos Gaming Expo-karaván már kilenc nagyvárosban szórakoztatta a gamingre éhes közönséget és informálta az e-sport iránt érdeklődőket.

„Az Országos Gaming Expo rendezvénysorozat egy új kezdeményezés, melynek célja, hogy közelebb hozza a hazai videójátékos és e-sport világot a vidéken élő emberekhez. Elsősorban fiatalokat és családokat várunk az eseményekre. A rendezvényeken való részvétel díjmentes, de regisztráció köteles. Regisztrálni online az ogex.hu felületén és a helyszínen is lehet” – mondta Biró Balázs György az Egymillióan a magyar esportért Egyesület elnöke.

Az OGEX állomásain, így Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnokban is kipróbálhatók a legnépszerűbb e-sport játékok, a készségfelmérőn pedig kiderül, hogy ki milyen szintet érhetne el az e-sportban. A több mint 100 játékállomáson ezek mellett szimulátorok, VR-játékok, Star Wars kiállítás és a rengeteg társasjáték színesíti a programot.

A színpadon egész nap beszélgetések, cosplay bemutatók, kvíz, közös játékok várják a közönséget, melynek műsorvezetője a népszerű influenszer, Kiss Imi. A kecskeméti rendezvényen Kiss Imin kívül még a következő influencerek gondoskodnak a jó hangulatról: Unfield, Kovács Zsolti, IceBlueBird, DoggyAndi, KD Dave, Baluka, Zsomac, Freestyle FC Máté.

Nem lehet teljes a nap versenyek nélkül: Granturismo Sport döntő, valamint FIFA verseny színesítik a programot.

És egy igazi különlegesség: a PC Guru magazin jubileumi kiadványa (30 éves a magazin) csak az Országos Gaming EXPO állomásain elérhető. Retró tartalmak, visszaemlékezések mellett számos izgalmas, mai téma várja a PC Guru régi és leendő olvasóit.

További információk:

Weboldal: OGEX

Facebook: OGEX Facebook

Instagram OGEX Insta

Tik-tok videók: Tik-Tok