A Kecskeméti Fürdő is csatlakozott a 2022. évi Házasság Hete rendezvénysorozathoz. Február 11-20. között várjuk a párokat, akik szórakoztató és romantikus programokon, és egy nyerményjátékban is részt vehetnek!

Programjaink a Házasság Hete rendezvénysorozaton belül:

Február 11. péntek, 21.00-01.00 között: Éjszakai fürdőzés

2022. első éjszakai fürdőzésére szeretettel várunk mindenkit, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, és szívesen csobbanna éjszaka is az élménymedencékben, lazítana a beltéri gyógymedencében, vagy relaxálna a szaunavilágban. Az éjszakai fürdőzéshez a legjobb zenéket a Gong FM biztosítja vendégeinknek.
További információk ITT olvashatók a rendezvényről.

Február 13. vasárnap, 18.00-19.45 között: Valentin-napi szaunaprogramok

Vasárnap 18 órától különleges Valentin-napi, pontosabban Valentin-napra hangoló szaunaprogramokkal készülünk vendégeinknek!
A program:
18,00 mámorító virágok illata
18,45 rozmaringos só
19,30 tejszínes kókuszkrém
További információk ITT olvashatók.

Február 18. péntek, 21.00-01.00 között: Éjszakai szaunázás – romantikus illatok szaunaestje

Ezen az éjszakán a romantikus illatok kerülnek főszerepbe a Kecskeméti Fürdő szaunavilágában. Mindhárom finn szaunánkban, minden órában virágos, relaxáló, ellazulást segítő illóolajos felöntésekkel várjuk vendégeinket. A szaunavilág összes szolgáltatása használható az este során, a kültéri finn szaunában naturista szaunázást biztosítunk.
A részvétel regisztrációhoz kötött.
További információk a szaunaestről ITT olvashatók.

Február 11-20. között: Házasság hete nyereményjáték

2022. május 31-ig érvényes fürdőbelépőket sorsolunk ki azon párok között, akik a fürdő bármely medencéjénél egy közös fényképet készítenek magukról, és azt elküldik nekünk a fürdő Facebook oldalára. Díjazzuk a legtöbb like-ot kapott fotón szereplő párt, a legrégebb idő óta házasságban élő párt, és azt a párt is, akik a legrövidebb idő óta házasok.

Február 10 – március 20. között: Szerelmi Kalandtúra
Azon párok, akik fürdőbelépőt vásárolnak, 1 pontot kapnak a Szerelmi Kalandtúrán.

Szerelmi Kalandtúra állomás a Benkó Zoltán Szabadidőközpont is, ahol szintén a belépőjegyet vásároló párok kapnak 1 pontot. Érdekesség, hogy a szabadidőközpontban a dombtetőn található egy fa, a Szerelmesek fája, melyhez egy legenda is kapcsolódik: az, aki a szerelmesek fáját házasságkötése előtt a párjával kézenfogva megkerüli, örökké együtt marad szeretetben, békességben. A legenda arról is szól, hogy a dombtetőn négy arkangyal található, akik a dombra és Kecskemét városára vigyáznak.
A Szerelmi Kalandtúráról további információkat ITT olvashat.

A kecskeméti Házasság Hete részletes programjait ITT tekinthetik meg.