2022. január 10-16. között az 50 méteres versenymedence, január 17-21. között pedig a 25 méteres úszómedence éves kötelező karbantartására és vízcseréjére kerül sor a Kecskeméti Fürdőben.

Az 50 méteres versenymedence január 9-én, vasárnap még a teljes nyitvatartás alatt Vendégeink rendelkezésére áll, de aznap éjszaka zárás után megkezdődik a medence leengedése. Várhatóan január 17. hétfő reggel 6 órától lesz ismét használható. Az 50 méteres medence karbantartása alatt a teljes 25 méteres medencében biztosítunk úszás lehetőséget Vendégeinknek, mivel ezen időszakban edzések nem lesznek a fürdőben.

A 25 méteres úszómedence január 16-án vasárnap még egész nap üzemel, a leengedése éjszaka kezdődik meg. A 25-ös medencében várhatóan legközelebb január 22-én, szombat reggel nyitástól lehet ismét úszni. Amíg a 25 méteres medence nem üzemel, addig az 50 méteres versenymedencét használhatják Vendégeink, akik számára minimum 3 pályát folyamatosan fenntartunk.

Az 50 és 25 méteres medencék karbantartásán és vízcseréjén kívül a Gyógyászati és Wellness részlegen található, úgynevezett Watsu medence karbantartását és vízcseréjét január 15-18. között tervezzük elvégezni. Így a Gyógyászaton igénybe vehető vízitorna január 17-én hétfőn és 18-án kedden a fürdő élmény zónájában lesz megtartva. A vízitornát várhatóan január 19. szerdától fogják Kollégáink ismét a Watsu medencében tartani.

Kérjük, a 25 és 50 méteres medencék pályabeosztását a fürdő honlapján az Információk menüpontban kövessék figyelemmel. Honlapunkról ezen kívül tájékozódhatnak az egyes medencék használhatóságáról is a Szolgáltatások menüpont alatt. Facebook oldalunkon szintén minden fontos információt elérhetnek.

A medencék vízcseréje kötelező, ezen felül a karbantartási munkák vendégeink magas színvonalú kiszolgálása érdekében történnek.

Együttműködésüket és türelmüket a karbantartás alatt köszönjük!