A Hírös Sport Nonprofit Kft. dolgozói pontosan ezer darab virágpalántát ültettek el május 21-én, pénteken a Kecskeméti Fürdő kertjében.

A közös program során a cég kollégái egynyári dísznövényeket ültettek: nebáncsvirágot, bársonyvirágot, kasvirágot, záporvirágot, angol muskátlit, kakastaréjt, zsályát, díszcsalánt, rézvirágot, és sárkánybegóniát.

– A cégünk által üzemeltetett létesítmények, így például a Kecskeméti Fürdő, vagy a Benkó Zoltán Szabadidőközpont zöldfelületeinek kezelésére kiemelt, és sokkal nagyobb figyelmet fordítunk, mint az előző években. Ehhez nagy segítség, hogy egy kertészmérnökkel bővült a csapatunk, akinek a munkája hatalmas előrelépést jelent, látható eredményekkel. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk üzemeltetett létesítményeket használók rendezett, tiszta, esztétikus környezetben vehessék igénybe a szolgáltatásainkat, és jó hírét vigyék a kecskeméti sport- és szabadidős létesítményeknek. A virágültetés során is ez volt a célunk, de az is, hogy a kollégákkal közösen, jó hangulatban, csapatként dolgozva érjünk el látványos változást – mondta dr. Patay Balázs, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Az elültetett virágoknak köszönhetően a fürdő kertje sokkal szebb és mutatósabb lett, amit a vendégek is örömmel fogadtak.