Nagy örömünkre, hosszú kényszerszünet után végre hamarosan újranyit a Kecskeméti Fürdő!

A jelenlegi jogszabályok alapján csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik majd igénybe a fürdőszolgáltatásokat. A védettségi igazolvány mellett a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványra is szükség lesz, ezért kérjük, ilyen okmány is legyen majd Önöknél.

A pontos nyitási időpont még nem ismert, az újranyitási részletszabályok kihirdetése után fogjuk erről értesíteni Önöket.

Addig is szeretnénk tájékoztatni Önöket a Kecskeméti Fürdőbe érvényes bérletek meghosszabbításának menetéről.

Azon Vendégeink számára, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a fürdő zárvatartásának idejével megegyezően fogjuk meghosszabbítani a bérletét. A bérlethosszabbítás nem automatikus, Önöknek kell majd kérni a fürdő jegypénztárában. A meghosszabbításra az újranyitás napjától kezdődően egy hónap áll majd a rendelkezésükre. Bérlethosszabbításra minden nap 6.00-20.00 óra között lesz lehetőségük a pénztárban.

Azon bérletes Vendégeink számára, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és így az újranyitás után még nem látogathatják a fürdőt, a bérletüket azon időszak alapján fogjuk meghosszabbítani, amíg nem használhatták a fürdőt (a fürdő zárvatartása és a védettségi igazolványhoz kötött használat együttes idejével). Ez esetben a meghosszabbítást akkor kérhetik, ha már védettségi igazolvány nélkül is látogatható lesz a fürdő.

Reméljük, hamarosan újra találkozhatunk Önökkel!