2020. 12. 19. szombat
Viola
: 358 Ft   : 292 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk

Szájmaszk és kézfertőtlenítés a Messzi István Sportcsarnokban

Hírös Sport  |  2020. 09. 17., 12:15

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy sportrendezvényen, sportedzésen történő megjelenés esetén az alábbi szabályok betartása kötelező a Messzi István Sportcsarnokban.

Magyarország kormánya a 282/2020. (VI. 17.) számú Korm. rendeletével a 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzetet megszüntette, így ez alapján minden fajta sportrendezvény és sportedzés megtartható, helyszínétől és formájától függetlenül.

A pandémiás járvány elsősorban direkt módon cseppfertőzéssel terjed, így a legnagyobb veszélyt a megbetegedett köhögő, tüsszögő ember jelenti, ezért a sportrendezvényen, edzésen, sportfoglalkozásokon kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző sportolók, sportszakemberek, illetve szurkolók vehetnek részt.

A sportlétesítménybe történő belépéskor a zárt térben tartandó rendezvények résztvevőinek szájmaszk viselése, illetőleg a bejáratnál kihelyezett vírusölő hatású kézfertőtlenítő adagoló berendezés használata kötelező.

A lelátókon helyet foglaló nem egy háztartásban élő nézők, a nézettségre figyelemmel tartsanak kellő távolságot egymástól.

Fontos a megfelelő védőtávolság 1,5 méter betartása a sportlétesítmény területén, különösen az illemhelyeken és a mosdókban.

Találkozás alkalmával a sportrendezvényeken megjelenő személyek kerüljék az érintéssel járó üdvözlési formákat, a fizikai érintkezést.

Köhögéskor, tüsszentéskor használjanak papírzsebkendőt!

Kérjük, hogy a  kiírásokat legyenek szívesek betartani!

Köszönjük az együttműködésüket!

Forrás: Hírös Sport

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2020-11-23 11:03:41
A BÁCSVÍZ KVSC úszói 2020. november 21-22-én az V. Diapolo BVSC Őszi Kupán vettek részt. A rendezvényen 21 egyesület 419 versenyzője mérette meg magát a BVSC Laky Károly Uszodában. Mindkét napon nagyszerű eredmények születtek, hatalmas küzdelmek zajlottak a helyezésekért és a jobb időkért.

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük olvassa el és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Feliratkozás most
KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGTEKINTÉSE

Hírös Sport Intézmények